Conducted in
terms:
2021/22_Z, 2022/23_Z, 2023/24_Z
ECTS credits:
3
Language:
Polish
Organized by:
Faculty of Humanities
Related to study programmes:
BA Seminar WH-KU-I-3-SemLic-Z
This course has not yet been described...
Term 2021/22_Z:
None |
(in Polish) Dyscyplina naukowa, do której odnoszą się efekty uczenia się
culture and religion studies
(in Polish) E-Learning
(in Polish) E-Learning (pełny kurs) z podziałem na grupy
(in Polish) Grupa przedmiotów ogólnouczenianych
(in Polish) nie dotyczy
(in Polish) Opis nakładu pracy studenta w ECTS
Term 2023/24_Z: (in Polish) 1 semestr
OPIS ECTS - 3 pkt
Udział w seminarium - 30h (1 ECTS)
Przygotowanie do seminarium - 30h (1 ECTS)
Konsultacje - 30h (1 ECTS)
2 semestr
OPIS ECTS - 4 pkt
Udział w seminarium - 30h (1 ECTS)
Przygotowanie pracy i złożenie jej do dziekanatu - 60h (2 ECTS)
Konsultacje - 30h (1 ECTS)
| Term 2022/23_Z: (in Polish) 1 semestr
OPIS ECTS - 3 pkt
Udział w seminarium - 30h (1 ECTS)
Przygotowanie do seminarium - 30h (1 ECTS)
Konsultacje - 30h (1 ECTS)
2 semestr
OPIS ECTS - 4 pkt
Udział w seminarium - 30h (1 ECTS)
Przygotowanie pracy i złożenie jej do dziekanatu - 60h (2 ECTS)
Konsultacje - 30h (1 ECTS) |
Subject level
elementary
Learning outcome code/codes
(in Polish) KU1_W01
KU1_U01
KU1_U02
KU1_U03
KU1_U05
KU1_K02
KU1- K05
Type of subject
obligatory
Preliminary Requirements
(in Polish) Wymagania wstępne: pełny zakres wiedzy i umiejętności studenta, który ukończył II rok studiów licencjackich, przewidziany programem studiów.
Course coordinators
Term 2023/24_Z: | Term 2019/20_Z: | Term 2020/21_Z: | Term 2022/23_Z: | Term 2021/22_Z: |
Additional information
Information on level of this course, year of study and semester when the course unit is delivered, types and amount of class hours - can be found in course structure diagrams of apropriate study programmes. This course is related to the following study programmes:
Additional information (registration calendar, class conductors, localization and schedules of classes), might be available in the USOSweb system: