Conducted in
terms:
2021/22_Z, 2022/23_Z, 2023/24_Z
ECTS credits:
3
Organized by:
Faculty of Humanities
Italian Cuisine: History and Culture WH-F-FW-M-I-3-KWlos
- https://e.uksw.edu.pl/course/view.php?id=15844 (term 2021/22_Z)
- https://e.uksw.edu.pl/course/view.php?id=15844 (term 2022/23_Z)
- https://e.uksw.edu.pl/course/view.php?id=15844 (term 2023/24_Z)
This course has not yet been described...
(in Polish) Dyscyplina naukowa, do której odnoszą się efekty uczenia się
culture and religion studies
(in Polish) E-Learning
Term 2023/24_Z: (in Polish) E-Learning (pełny kurs) z podziałem na grupy | Term 2021/22_Z: (in Polish) E-Learning (pełny kurs) | Term 2022/23_Z: (in Polish) E-Learning (pełny kurs) |
(in Polish) Grupa przedmiotów ogólnouczenianych
(in Polish) nie dotyczy
(in Polish) Opis nakładu pracy studenta w ECTS
Term 2023/24_Z: (in Polish) OPIS ETCS:
3 punkty (75godzin; 1 punkt ECTS=25 godzin)
udial w zajęciach - 30 godz.
przygotowanie do kolokwia, samodzielna praca w domu - 45 godz | Term 2022/23_Z: (in Polish) OPIS ETCS:
3 punkty (75godzin; 1 punkt ECTS=25 godzin)
udial w zajęciach - 30 godz.
przygotowanie do kolokwia - 45 godz |
Subject level
intermediate
Learning outcome code/codes
enter learning outcome code/codes
Type of subject
obligatory
Preliminary Requirements
(in Polish) Znajomość języka włoskiego na poziomie B2, podstawowa wiedza o geografii Włoch.
Course coordinators
Term 2023/24_Z: | Term 2022/23_Z: | Term 2021/22_Z: |
Additional information
Additional information (registration calendar, class conductors, localization and schedules of classes), might be available in the USOSweb system: