Przedmiot nie jest aktualnie prowadzony!
Punkty ECTS:
brak danych
Język:
włoski
Organizowany przez:
Wydział Nauk Humanistycznych
Historia kuchni włoskiej WH-SP-TW-I-3-HisKWlo
Jeszcze nie wprowadzono opisu dla tego przedmiotu...
Grupa przedmiotów ogólnouczenianych
nie dotyczy
Poziom przedmiotu
podstawowy
Symbol/Symbole kierunkowe efektów uczenia się
F1_W17,
F1_U08,
F1_K05,
Typ przedmiotu
obowiązkowy
Koordynatorzy przedmiotu
Efekty kształcenia
wiedzy: zrozumienie kontekstu historycznego (F1_K05)
umiejętności: zrozumienie różnych etapów rozwoju kuchni włoskiej (F1_U08)
kompetencji społecznych: umiejętność analizy procesu przemian włoskiej tożsamości kulinarnej (F1_W17)
Więcej informacji
Dodatkowe informacje (np. o kalendarzu rejestracji, prowadzących zajęcia, lokalizacji i terminach zajęć) mogą być dostępne w serwisie USOSweb: